Broodjeszaak, Eten & Drinken

Subway Hengelo

Subway Hengelo

 

 

Met meer dan 36,000 vestigingen in 98 landen is SUBWAY® de grootste sandwich-franchiseketen ter wereld en zijn we leidinggevend geworden in de internationale groei van de ‘quick service restaurant’ markt. De eerste keer dat er een SUBWAY® vestiging haar deuren buiten Noord Amerika opende was in het Midden-Oosten in de kleine natie Bahrain in december 1984.Sinds die tijd is het SUBWAY® concept de hele wereld over gegaan van Argentinië tot Zambia Waar de SUBWAY® restaurants ook geopend worden, het basismenu blijft relatief gelijk – met uitzondering van enkele culturele en religieuze variaties. Wereldreizigers kunnen dezelfde hoge kwaliteit van de ingrediënten verwachten onafhankelijk van welk land zij bezoeken. U kunt genieten van een 30 cm kalkoenfilet-sub met keuze uit een variatie van groenten en sauzen, geserveerd op brood dat vers in het restaurant is gebakken in Jamaica. Vervolgens naar Nieuw-Zeeland afreizen om dezelfde kalkoenfilet-sub te krijgen en dezelfde smaak te ervaren!

Reacties zijn gesloten.

gerelateerde berichten