Over Ons

Get It Deals heeft jarenlange ervaring met de acquisitie van nieuwe klanten.

Over Ons

Over Ons

Get It Deals

Get It Deals is een online marketingconcept en is de website met de meest uitgebreide en uiteenlopende online kortingsdeals. Hier zijn o.a. coupons, coupon codes, afdrukbare kortingsbonnen en kortingspassen te vinden! We begeven ons op zowel de offline als op de online markten.

Get It Deals bevat aparte en unieke voordelen die het mogelijk maken voor onze leden om geld te besparen, d.m.v. kortingen en het ontvangen van een cash back en andere kortingsystemen. Het lidmaatschap van Get It Deals geeft recht op kortingen op een breed scala aan producten en diensten van Get It Deals en haar partners. Op deze manier trekken we jaarlijks vele bezoeker, die voor meer omzet zorgen voor onze adverteerders.
De Handelsnaam Get It Deals is gevestigd te Enschede en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54447127.. BTW-nr: NL010853303B03. Ons telefoonnummer is +31 53 4782486.

Get It Deals

www.getitdeals.nl

Dit kunnen tijdelijke of eenmalige kortingen zijn offline, maar ook online bij o.a. diverse restaurants, winkels, (sport)clubs, uitgaansgelegenheden, en pretparken in de vorm van downloadbare coupons of d.m.v. kortingscodes.

Plus Account

Leden van het Plus Account kunnen alle betaalde deals downloaden voor maar €19,95. Het account is 1 jaar geldig.

Waarom kiezen voor deelname aan Get It Deals?

Get It Deals heeft jarenlange ervaring met de acquisitie van nieuwe klanten d.m.v. face 2 face marketing. Door deze ervaring weten we als geen ander wat de consument wil.

Met de komst en groei van het internet is het nu meer dan ooit heel belangrijk voor u als ondernemer om te luisteren naar wat de klant wil. Meegaan met de online ontwikkelingen is niet alleen een goed advies, het is noodzakelijk voor het overleven van uw bedrijf. Hiervoor hebben wij “Get It Deals”opgericht.

Online worden nu bedrijven geboren en groeien met ongekende snelheid. Bedrijven die niet meegaan met deze ontwikkeling stagneren en verdwijnen langzaam of soms heel snel.

Get It Deals kan u helpen om met deze ontwikkeling mee te gaan,

We bezitten de kennis en gereedschappen om zowel u online als offline aanwezigheid te versterken.